R&G Nieuws: Elevation Paddockstand bobbin

Dit is een persbericht, opgesteld door de importeur of fabrikant van het product. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

We hoeven niet meer de voordelen van de paddock stand bobbins uit te leggen, de meeste sportieve motoren zijn voorbereid op deze makkelijke hulpstukken. R&G heeft al langere tijd vele uitvoeringen te leveren, in diverse maten en kleuren. 

Vanaf heden is er ook een versie leverbaar met wat meer stijl. De Elevation paddock stand bobbin. Een mooi design, met R&G logo. De binnenzijde is voorzien van grotere beschermrand, om beschadiging aan de achterbrug te beperken. Verkrijgbaar in de kleuren: zilver, titanium en zwart. Leverbaar in M6, M8 en M10 uitvoering voor bijna alle motoren geschikt.

De adviesverkoopprijs voor een set (inclusief BTW) bedraagt € 34,-.

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?