dinsdag 25 juni 2024

R&G Nieuws: Elevation Paddockstand bobbin

Dit is een persbericht, opgesteld door de importeur of fabrikant van het product. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

We hoeven niet meer de voordelen van de paddock stand bobbins uit te leggen, de meeste sportieve motoren zijn voorbereid op deze makkelijke hulpstukken. R&G heeft al langere tijd vele uitvoeringen te leveren, in diverse maten en kleuren. 

Vanaf heden is er ook een versie leverbaar met wat meer stijl. De Elevation paddock stand bobbin. Een mooi design, met R&G logo. De binnenzijde is voorzien van grotere beschermrand, om beschadiging aan de achterbrug te beperken. Verkrijgbaar in de kleuren: zilver, titanium en zwart. Leverbaar in M6, M8 en M10 uitvoering voor bijna alle motoren geschikt.

De adviesverkoopprijs voor een set (inclusief BTW) bedraagt € 34,-.

 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen