Nieuwe bakkenist

De plannen voor de komende jaren van het Keppel Sidecar Team werden op vrijdag 12 oktober bekendgemaakt tijdens hun 2012 Flasback party. Aldaar tekende Arjen Portijk voor drie jaar als bakkenist bij Jarno Keppel.

Afgelopen zijspanseizoen was niet om over naar huis te schrijven. Slechts de eerste en laatste wedstrijd van het ONK werden uitgereden, daarmee werd een viertiende plaats in het eindklassement behaald. Alle pijlen zijn nu gericht op de komende jaren. Bij LCR in Zwitserland is inmiddels een F1 zijspan besteld en Suzuki expert Marc Hoegee zal de K12-motorblok gaan leveren.
 
Tijdens een opstapdag drie jaar geleden stapte Arjen voor de grap in de bak bij Jaap Kleve. Een week later reed hij al zijn eerste wedstrijd en Samen met Phil Corft racete hij in het binnen- en buitenland. Tijdens de laatste wedstrijd in 2011 op het circuit van Mallory Park werd de zijspan van achteren aangereden. Arjen en Phil knalde tegen de muur, waarbij Arjen veel botten  brak, gelukkig hielp een goede conditie hem door deze moeilijke fase. De revalidatie nam geheel dit jaar in beslag, maar hij voelt zich nu prima. Komende maanden zal door Arjen en Jarno verder aan de conditie worden gewerkt.
 
Gedurende de wintermaanden zal alles in het werk worden gesteld, om in maart gereed te zijn voor de eerste racekilometers op het Franse testcircuit van Val de Vienne. Met #73 zal in 2012 worden meegedaan aan alle wedstrijden van het Open Nederlands Kampioenschap. Van het Duitse (IDM) en Belgische kampioenschap worden enkele wedstrijden verreden, via Wildcards zal ook ingeschreven worden voor enkele Grand Prix.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.