Tweeling gestolen

Er is niets leukers dan samen met je vriend of vriendin motorrijden na het behalen van je rijbewijs. Het maakt het alleen maar leuker als het dan ook nog twee bijna identieke motoren zijn. Soms komen er aan mooie dingen abrupt een eind. De schrik was groot toen bleek dat vorige week in de nacht van woensdag 4 op donderdag 5 oktober de twee Suzuki’s GSXR600 uit 2001 gestolen waren. Beide motoren stonden op een aanhanger in Heiligerlee. Mocht iemand iets gezien hebben of meer weten over de motoren neem dan contact op met de eigenaar: dickblaauw@dvbsat.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.