vrijdag 26 april 2024

Nieuwe beelden onthullen impact brand motormuseum Timmelsjoch

We scheppen er geen genoegen in je deze beelden/video’s te tonen. Kijken naar wat de vreselijke brand heeft aangericht in het motormuseum Timmelsjoch is als staren naar je laatste motor voordat-ie de straat uitrijdt.

Gebouwd van hout

Het Top Mountain Crosspoint Museum was de thuisbasis van in totaal 230 historische en soms onbetaalbare uitingen van motorkunst uit de jaren die teruggaan tot dicht bij de uitvinding van de motorfiets. Voor wie het gemist heeft: Het museum brandde 10 dagen geleden volledig af met inbegrip van alles wat er aan motoren en auto’s – 230 in getal – stond geëxposeerd. De structuur van het gebouw was hoofdzakelijk gebouwd uit hout.

Motormuseum Timmelsjoch in de brand

Karol Burger plaatste onlangs een video op zijn Facebook-pagina waarin hij langs de wrakstukken wandelt. Wat ooit prachtige, originele motorfietsen waren uit alle decennia zijn nu niets meer dan stapels verkoold schroot en door de hitte van de brand verbogen onderdelen.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen