maandag 5 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Nieuwe motorhoezen Suzuki

Natuurlijk zet je het liefst je motor in een verwarmde garage. Maar dan moet je die wel hebben. Goed nieuws voor alle Suzuki-rijders die deze luxe niet kennen, want de Japanse fabrikant komt met motorhoezen voor nagenoeg alle modellen. Zo is er nu een speciale hoes voor de V-Strom en voor de GSR.

Tevens is er een universele versie verkrijgbaar. Alle hoezen zijn uit voorraad leverbaar voor de adviesprijs van 57,50 euro. De  motorhoezen zijn gemaakt van zacht ademend materiaal wat ervoor zorgt dat de motor beter droog wordt. Ook kunnen de hoezen zonder problemen in de wasmachine.

Uiteraard zijn alle accessoires te bestellen bij de Suzuki-dealer maar je kunt ook online bestellen via www.suzuki.nl/motoraccessoires. De bestelde producten worden wel geleverd via de dealer en niet door de post.
 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen