Nieuwe motorhoezen Suzuki

Natuurlijk zet je het liefst je motor in een verwarmde garage. Maar dan moet je die wel hebben. Goed nieuws voor alle Suzuki-rijders die deze luxe niet kennen, want de Japanse fabrikant komt met motorhoezen voor nagenoeg alle modellen. Zo is er nu een speciale hoes voor de V-Strom en voor de GSR.

Tevens is er een universele versie verkrijgbaar. Alle hoezen zijn uit voorraad leverbaar voor de adviesprijs van 57,50 euro. De  motorhoezen zijn gemaakt van zacht ademend materiaal wat ervoor zorgt dat de motor beter droog wordt. Ook kunnen de hoezen zonder problemen in de wasmachine.

Uiteraard zijn alle accessoires te bestellen bij de Suzuki-dealer maar je kunt ook online bestellen via www.suzuki.nl/motoraccessoires. De bestelde producten worden wel geleverd via de dealer en niet door de post.
 

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?