Nieuwe cursussen en reizen bij Ducati Riding Academy

Je kunt je inschrijven voor de Ducati Riding Academy 2019. Deze academie biedt al sinds 2003 cursussen en reizen. In die tijd hebben meer dan 10.000 motorrijders van over de hele wereld hun rijvaardigheid op een Ducati laten verbeteren.

DRE Road Academy

De grote verandering voor het seizoen van 2019 is de DRE Road Academy. De nieuwe DRE-cursus is ontworpen om motorrijders de controle te geven over een Ducati die in Bologna is gebouwd. De cursus is geschikt voor zowel beginnende als gevorderde motorrijders. Plaats van handeling: circuit van Modena. De deelnemers kunnen ook de nieuwe modellen uit het Ducati-gamma testen.

DRE Racetrack

De DRE Racetrack bestaat uit vier cursussen. Die worden ingedeeld volgens de vaardigheden en eisen van de deelnemers. De groepen variëren van de Track Warm Up – voor motorrijders die nog nooit op een circuit hebben gereden – tot de Champs Academy. De andere twee: Track Evo en de Track Master zijn voor motorrijders die al een bepaalde ervaring, maar die verder willen verbeteren.

DRE Enduro Academy

De DRE Enduro Academy is een fijne ervaring voor motorrijders die eens niet op de gebruikelijke openbare wegen willen rijden. Op de nieuwe Multistrada 1260 Enduro en de Multistrada 950 leer je onder gecontroleerde omstandigheden en deskundige begeleiding allerlei off-road technieken en trucs.

DRE Travel Experiences

De DRE Travel Experiences zijn ook vernieuwd. De routes en activiteiten zijn vernieuwd en/of verbeterd door de nieuw partnerschip met reisorganisator Boscolo. Er zijn twee trips. De Dream Tour is een 5-daagse reis op je favoriete Ducati door de prachtige bochtige wegen en heuvels van de Toscaanse en Emilia Apennijnen. De Adventure Tour is een 4-daagse trip door de natuur op de nieuwe Multistrada 1260 Enduro en Multistrada 950.

Voor meer informatie over de Ducati Riding Academy cursussen, data en inschrijving kun jeu terecht op dre.ducati.it Alle Travel Experiences van Boscolo worden in het daarvoor bestemde gedeelte van de Ducati website belicht, waar u ze ook kunt boeken.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Misschien vind je dit ook interessant?