Nieuwe kledingcollectie Suzuki

Het is zover, Suzuki introduceert de nieuwe 2012 kleding- en merchandisecollectie. Deze toch wel vrij uitgebreide collectie bestaat uit een zestal kledinglijnen variërend van vrijetijdskleding tot teamgear, een speciale collectie voor kinderen, comfortabele rijkleding en merchandise. De kleding is beschikbaar in dames en heren uitvoering. Kijk voor alle artikelen uit de 2012 collectie en de catalogus op www.suzuki.nl/kleding of ga naar je Suzuki dealer.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?