Nieuwe kleuren voor Yamaha’s

Hoewel de YZF-R1 het enige ‘nieuwe’ model is voor 2012, is er gelukkig toch nog meer nieuwe te melden vanuit het Yamaha-hoofdkwartier. Naast de R1 worden namelijk ook de YZF-R6, YZF-R125, FZ8 en Aerox 50 scooter leverbaar in het Yamaha 50th Anniversary-kleurenschema.

Verder zijn de Fazer8 en de XT1200Z Super Tenere binnenkort leverbaar in het eerder bij de R1 geziene Series Grey. Als laatste, de YBR-125 gaat vanaf 2012 ook in het Mistral Grey over de toonbank.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.