donderdag 25 april 2024

Nieuwe kleuren voor Zero Motorcycles

Zero Motorcycles heeft zijn modelreeks voor het modeljaar 2021 gepresenteerd. Er zijn geen compleet nieuwe modellen, maar er zijn wel kleine updates van de bestaande modellen.

De Zero-modelreeks voor modeljaar 2021 wordt aangevoerd door de Zero SR/S, die vorig jaar werd gepresenteerd. De volwaardige versie van de SR/F heeft naar verluidt een actieradius van ruim 300 kilometer en zal in het nieuwe modeljaar verkrijgbaar zijn in Cerulean Blue en Skyline Silver, beide in standaard en premium uitvoering voor respectievelijk € 21.900,- en € 24.140,-.

2021 Zero SR/S

De naked Zero SR/F heeft in 2021 in twee nieuwe kleurencombinaties: zwart en zilver of munt en rood (beide met zwarte velgen). De standaard Zero SR/F zal ook voor het eerst worden uitgerust met een kuip. De aluminium eindkappen op het stuur, de verwarmde handgrepen en twee 3 kWh ingebouwde laders maken nog steeds deel uit van de premiumversie. De Standaard- en Premium-versies van de Zero SR/F worden aangeboden voor respectievelijk € 21.140,- en € 23.380,-.

2021 Zero SR/F

Ook de Zero SR is verkrijgbaar in een nieuw kleurenschema – in rood en zwart – voor € 17.990,-. De Zero S 11 kW is verkrijgbaar in de bijgewerkte kleuren grijs en blauw voor € 16.570,-. De Zero FXS – ook verkrijgbaar in de 11 kW-versie – is verkrijgbaar in de nieuwe kleuren grijs en goud voor € 13.370,-.

2021 Zero SR

Zero’s 2021 Dual Sport gamma omvat de FX, DS, DSR en DSR Black Forest-modellen met nieuwe kleurencombinaties en grafics.

De Zero DSR Black Forest is in een volledig zwarte uitvoering verkrijgbaar voor € 21.230,-. De elektrische toermotor is uitgerust met topkoffer en zijkoffers, valbeugels, handbeschermers, toerscherm, 12V accessoire-aansluiting en in Europa bovendien met koplampgrill en mistlampen. De laatste twee elementen zijn alleen voor off-road gebruik.

Matbruin en goud zijn de kleuren waarin de Zero DSR verkrijgbaar is voor de prijs van € 17.990,-. De Zero DS 11 kW wordt geleverd in de nieuwe kleurstelling matgrijs en groen en is verkrijgbaar voor € 16.570,-. De Zero FX is verkrijgbaar in de nieuwe kleuren zwart en groen voor een prijs van € 13.370,-.

Alle Zero’s uit de 2021-serie maken gebruik van de modernste Cypher-bedieningssystemen, die fungeren als de centrale core voor alle systemen op de motorfiets.

Gaaf: Deus Customs Zero SR/S

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen