vrijdag 29 maart 2024

Nieuwe MOTO73 is uit!

Ruime keus
Als je 600 cc voldoende vindt en je wilt graag een Honda hebben, volstaat het niet om naar je motorzaak te gaan en te zeggen "bestel voor mij maar een 600cc-Honda". Bij dit merk heb je de keuze uit diverse modellen. Wij zetten de CBR600F, CBR600RR en de CB600 Hornet naast elkaar.

GP Silverstone
Alle clichés over het altijd beroerde weer in Engeland werden bevestigd tijdens de Britse GP. Het was bar en boos. Lorenzo, Spies en Simoncelli gingen onderuit. Stonder hield zich staande.
 
Aprilia RSA
Hans Spaan toonde aan Henk Keulemans het binnenwerk van de sterkste 125cc-racer ooit gebouwd.

Wildcards
Het blijft de droom van elke coureur, een TT-wildcard. Voor Bryan Schouten komt die droom uit.

Jeffrey Herlings
In Portugal pakte hij de WK-leiding. Bleef hij na de GP van Spanje koploper in de MX2?

Concurrent
Kan Yamaha met de XT1200Z Super Ténéré Explorer de hegemonie van de BMW GS aantasten?

ONK Wegrace Oss
Arie Vos versloeg Raymond Schouten in zijn thuisrace.
 
WK Superbike
Carlos Checa is de grote man van het wereldkampioenschap van dit jaar. Ook in Misano won hij.

Marathonmotor Honda CBR1000F
Dankzij zijn vormgeving is de Kawasaki Versys geen motor die je snel over het hoofd ziet. Toch rijden er minder rond dan je zou verwachten van zo'n bepaald niet grijze muis.

Modern klassiek
In eerste oogopslag zien ze er oud uit, maar schijn bedriegt, want de Kawasaki W800 en de Triumph Bonneville SE zijn wel degelijk van de 21e eeuw. We testten ze in Engeland.

En nog veel meer! Wil je nooit meer een MOTO73 missen? Ga naar www.zester.nl/moto73 en profiteer van één van onze aanbiedingen!
 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen