Nieuwe MOTOR Magazine is uit!

MV Agusta F3 800
Na de Brutale, schroeft de MV nu ook de F3 op naar 800 cc. Dus toen we toch in de buurt waren…

Kawa Ninja 300
Meer lol per cc zul je nu niet gauw vinden.

Mijn motor & ik
Welja joh, bouw een racer van een enduro! Maarten Janssens deed het met een KTM 250 EXC.

Super toermoto’s
Ducati 821 Hyperstrada en KTM SM-T 990: sportieve super moto’s  met een toeristisch trekje. Reisfeesten of feestbeesten?

10x TT-finish
Wat is er toch afgestreden op ons TT Circuit. Een overzicht met de meest spectaculaire en spraakmakende finishes.

Tims TT-check
Ieder jaar reizen tienduizenden motorrijders weer af naar de TT van Assen. Wij reden alvast vooruit om de boel te inspecteren.

Hoe werkt het?
Olie, wat zijn de verschillen en hoe is het samengesteld? Alles wat je moet weten en meer!

Toerisme
Van Noord- naar Zuid- Amerika rij je niet in een dagje, noch vertel je alles in één verhaal. Daarom deel 2 van deze monstertrip: de Rocky Mountains.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.