dinsdag 21 mei 2024

NIWA Motoren exclusief dealer van Krämer Motorcycles in Nederland

NIWA Motoren is verheugd om aan te kondigen dat het exclusief dealer is geworden van Krämer Motorcycles in Nederland. Deze toevoeging aan het bestaande merkenaanbod van NIWA Motoren, waaronder KTM, Kawasaki en Suzuki, zal zeker motorliefhebbers aanspreken. Het nieuwste model van Krämer, de 890 GP-2RR, belooft indruk te maken met zijn krachtige prestaties en wendbaarheid.

De Krämer 890 GP-2RR wordt toegevoegd aan het assortiment naast de unieke Krämer 890 GP-2R die vorig jaar werd verworven. Met slechts 125 eenheden wereldwijd beschikbaar, biedt de Krämer GP2-890RR een onvergetelijke race-ervaring.

Dit is er allemaal te beleven en ervaren tijdens MOTORbeurs Utrecht 2024

Met functies zoals tractiecontrole, wheelie-controle en verbeterde aerodynamica, gecombineerd met een krachtige 889cc parallel-twin motor van KTM, zet de Krämer GP2-890RR nieuwe standaarden voor supersportmotorfietsen. Het innovatieve ontwerp en lichtgewicht frame maken deze motorfiets ideaal voor circuitrijden.

Wil je als eerste kennismaken met de Krämer 890 GP-2RR? Bezoek dan NIWA Motoren op stand nummer 10.A40 tijdens de MOTORbeurs Utrecht. We nodigen alle bezoekers uit om deze nieuwe aanwinst van dichtbij te bekijken. Mis deze kans niet!

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen