Nog meer Harley-nieuws

Mogen wij even voorstellen, de 2012 CVO Road Glide Custom. Deze Harley valt meteen op vanwege zijn ‘aangepaste neus’, een op het frame gemonteerde kuip en een verlaagd profiel. Dankzij een Harman/Kardon Advanced Audio radio met CD/AM/FM/WB is het onderweg altijd gezellig. De meegeleverde 8GB Apple iPod Nano kan worden aangesloten via een interface en houder rechts in de zadelkoffer.

Let ook even op het windscherm, de speciale wielen, het tweedelig zadel met verwijderbaar duozadel en met stiksels en hoes in bijpassende kleur. O ja, de nieuwe tank heeft een verlichte CVO-afbeelding. In 2012 keren ook drie CVO modellen terug met nieuwe lakcombinaties en kenmerken.


CVO Street Glide


CVO Softail Convertible


CVO Ultra Classic Electra Glide

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?