dinsdag 6 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Nog meer Harley-nieuws

Mogen wij even voorstellen, de 2012 CVO Road Glide Custom. Deze Harley valt meteen op vanwege zijn ‘aangepaste neus’, een op het frame gemonteerde kuip en een verlaagd profiel. Dankzij een Harman/Kardon Advanced Audio radio met CD/AM/FM/WB is het onderweg altijd gezellig. De meegeleverde 8GB Apple iPod Nano kan worden aangesloten via een interface en houder rechts in de zadelkoffer.

Let ook even op het windscherm, de speciale wielen, het tweedelig zadel met verwijderbaar duozadel en met stiksels en hoes in bijpassende kleur. O ja, de nieuwe tank heeft een verlichte CVO-afbeelding. In 2012 keren ook drie CVO modellen terug met nieuwe lakcombinaties en kenmerken.


CVO Street Glide


CVO Softail Convertible


CVO Ultra Classic Electra Glide

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen