maandag 27 mei 2024

Ook Yamaha aanwezig in Tokio

Ook Yamaha liet nog het een en ander zien op de auto- en motorbeurs in Tokio. Zo onthulden ze een 250cc-twin racemonster, de R25 genoemd. Een motor die overigens veel uiterlijke gelijkenissen vertoond met de MotoGP-machine van Yamaha. De R25, nu nog in conceptvorm, zal vooral zijn weg vinden naar de Aziatische markt, maar Europa wordt waarschijnlijk niet overgeslagen. Dat is goed nieuws. 

Verder toonde Yamaha twee toekomstprojecten, waarbij elektriciteit het sleutelwoord is. De futuristisch ogende PES1 is een elektromotorfiets, die al rijdend is gespot. Of deze PES1 daadwerkelijk de productie gaat halen, is nog niet bekend. Datzelfde geldt eigenlijk voor zijn broertje, de PED1. Deze elektrobike is meer gericht op het offroad-gebeuren. 

 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen