Ook Yamaha aanwezig in Tokio

Ook Yamaha liet nog het een en ander zien op de auto- en motorbeurs in Tokio. Zo onthulden ze een 250cc-twin racemonster, de R25 genoemd. Een motor die overigens veel uiterlijke gelijkenissen vertoond met de MotoGP-machine van Yamaha. De R25, nu nog in conceptvorm, zal vooral zijn weg vinden naar de Aziatische markt, maar Europa wordt waarschijnlijk niet overgeslagen. Dat is goed nieuws. 

Verder toonde Yamaha twee toekomstprojecten, waarbij elektriciteit het sleutelwoord is. De futuristisch ogende PES1 is een elektromotorfiets, die al rijdend is gespot. Of deze PES1 daadwerkelijk de productie gaat halen, is nog niet bekend. Datzelfde geldt eigenlijk voor zijn broertje, de PED1. Deze elektrobike is meer gericht op het offroad-gebeuren. 

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?