13 C
Nederland
donderdag 11 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Ook Yamaha aanwezig in Tokio

Ook Yamaha liet nog het een en ander zien op de auto- en motorbeurs in Tokio. Zo onthulden ze een 250cc-twin racemonster, de R25 genoemd. Een motor die overigens veel uiterlijke gelijkenissen vertoond met de MotoGP-machine van Yamaha. De R25, nu nog in conceptvorm, zal vooral zijn weg vinden naar de Aziatische markt, maar Europa wordt waarschijnlijk niet overgeslagen. Dat is goed nieuws. 

Verder toonde Yamaha twee toekomstprojecten, waarbij elektriciteit het sleutelwoord is. De futuristisch ogende PES1 is een elektromotorfiets, die al rijdend is gespot. Of deze PES1 daadwerkelijk de productie gaat halen, is nog niet bekend. Datzelfde geldt eigenlijk voor zijn broertje, de PED1. Deze elektrobike is meer gericht op het offroad-gebeuren. 

 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen