13 C
Nederland
vrijdag 12 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Norton Commando 961: binnenkort op de weg

Na de overname van Norton door TVS werd al in december 2021 bevestigd dat ze de Commando 961 zouden uitbrengen, wat betekent dat het geld dat velen hiervoor van tevoren (in de tijd van Stuart Garner) hebben geïnvesteerd niet voor niets is geweest.

Norton heeft nu bevestigd dat de Commando 961 eerst aan de voorbestellers zal worden geleverd voordat hij in de openbare verkoop gaat. Aangenomen wordt dat de onthulling van de nieuwe Commando niet al te lang op zich zal laten wachten.

De homepage van Norton onthult nog niet veel over de New Norton Commando 961. Je kunt er lezen over ‘ingetogen en verfijnd’, of over ‘de essentie van moderne luxe’.  Er zijn ook een aantal foto’s verschenen.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen