dinsdag 6 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Royal Enfield Shotgun 650 gespot

De Royal Enfield Shotgun 650 werd op de EICMA gepresenteerd als de SG650 concept. Nu is het model gespot tijdens testritten.

De Shotgun is het vierde model dat wordt aangedreven door de 648cc-tweecilinder, net als de zustermodellen Interceptor of Continental. De Meteor 650 Cruiser, het derde model, zal naar verwachting later deze zomer worden geïntroduceerd.

De Shotgun is een bobberversie van de 650-serie, die de slanke lijnen zal behouden. De achterkant zal echter steiler zijn en de zitting lager. De koplamp en de zijpanelen zijn blijkbaar van concept naar productie gegaan.

We mogen aannemen dat de motor in de Shotgun ook 47 pk zal leveren.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen