donderdag 28 maart 2024

Bridgestone en Motorcycle Diaries gaan samen rijden

In de kern van de Bridgestone-filosofie zit de passie om onze klanten te begeleiden op hun reis … En waar het motors betreft, gaat Bridgestone vanaf nu samenwerken met het nieuwe online platform Motorcycle Diaries: dé plek voor alle motorrijders die zich klaarmaken voor de beste wegen in Europa!

Motorcycle Diaries is de grootste database van (nog te ontdekken) routes en interessante plekken in Europa, waar alle gebruikers hun meest memorabele weg- en motoravonturen met elkaar kunnen delen. De site is opgebouwd rond 4 thema’s – Ontdekken, Inspireren, Plannen en Delen – zodat bezoekers via kwaliteitsfoto’s en -video’s de mooiste plekjes kunnen vinden om naartoe te rijden, hun routes kunnen plannen en hun ervaringen kunnen delen met de Motorcycle Diaries-gemeenschap.

Bridgestone werd een officiële partner van de Motorcycle Diaries en biedt leden een kans om regelmatig Bridgestone-producten en goodies te winnen, evenals de beschikbaarheid van haar Bridgestone Biker’s Club in heel Europa mocht een rijder ooit eens uitglijden op zijn of haar droomweg!

Over Motorcycle Diaries

Deze site gaat helemaal over het ontdekken verbazingwekkende wegen, eindeloze landschappen, verborgen plaatsen, verre horizonten en het ontmoeten van geestverwanten. We voegen graag een scheutje motorfietsromantiek aan uw zoektocht toe. En ontdekkingen.

Deze site is een waar paradijs voor inspiratie, een cool uitgangspunt voor uw reizen, trips en motoravonturen die uw leven transformeren. Wij bieden u een in-house ontwikkelde route-app die u toelaat om al uw favoriete reizen en haltes op te slaan en uw persoonlijk motorfiets-dagboek aan te leggen. Hier kunt u ook contact leggen met andere leden, uw routes delen en inspiratie opdoen voor toekomstige avonturen op de weg. Ga! 

Bridgestone Europe NV/SA, Netherlands branche is een dochteronderneming van Bridgestone Europe en maakt deel uit van Bridgestone Corporation, ’s werelds grootste rubber- en bandenproducent. Bridgestone werd in 1931 opgericht door Shojiro Ishibashi en is de Engelse vertaling van Ishibashi’s naam, die letterlijk “stenen brug” betekent. De verkooporganisatie Bridgestone Nederland is verantwoordelijk voor de marketing en verkoop van het volledige assortiment van Bridgestone banden in de Nederlandse markt.

Voor het seizoen 2015-2016 sponsort Bridgestone de Audi FIS Alpine Ski World Cup. Het sponsorinitiatief maakt deel uit van een geïntegreerde product- en marketingbenadering in heel Europa om Bridgestone’s groeiende handel in winterbanden nog verder te versterken.

Bridgestone wordt onder andere door de autofabrikanten beschouwd als het toonaangevend bedrijf op het vlak van Run Flat Tyre technologie. Bridgestone banden leveren wereldwijd topprestaties op de veeleisende circuits in het MotoGP World Championship.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen