Offroad droomreis Honda

Once-in-a-lifetime-evenement klinkt normaal enigszins hoogdravend, maar niet voor Honda’s Adventure Roads 2019. De tocht gaat door Zuid-Afrika en start begin maart 2019. De rit begint in Durban en eindigt ruim 3700 kilometer verder in Kaapstad. Een twaalfdaagse reis over diverse terreinen door betoverende landschappen naar een van ’s werelds mooiste road-trip eindbestemmingen. De Africa Twin komt thuis.

Naar de Noordkaap
Tijdens de eerste editie van Honda’s Adventure Roads legden veertig fans en journalisten in Scandinavië in acht dagen 3.500 kilometer af. Hoe dat er uitzag zie je op deze video. Het ging over fantastische en bochtige wegen langs de Noorse kustlijn, met adembenemende uitzichten van Oslo naar het meest Noordelijke punt van Europa; de Noordkaap.

Joan Barreda als gids
De Honda Adventure Roads 2019 editie is een compleet pakket voor veertig deelnemers. Voor alle accommodaties, begeleiding en het eventuele onderhoud aan de motor wordt gezorgd. De deelnemers kunnen veilig en vertrouwd meerijden en hoeven zich geen zorgen te maken. Ze kunnen zelfs gebruik maken van de ervaring en tips van de bekende HRC Rally coureurs, zoals Joan Barreda, die ter begeleiding meerijden.

Registreren doe je hier
Voor meer informatie, de exacte route, de deelname voorwaarden of om je alvast als geïnteresseerde te registreren, bezoek je het beste de compleet nieuwe website www.hondaadventureroads.com

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?