zaterdag 24 februari 2024

Offroad droomreis Honda

Once-in-a-lifetime-evenement klinkt normaal enigszins hoogdravend, maar niet voor Honda’s Adventure Roads 2019. De tocht gaat door Zuid-Afrika en start begin maart 2019. De rit begint in Durban en eindigt ruim 3700 kilometer verder in Kaapstad. Een twaalfdaagse reis over diverse terreinen door betoverende landschappen naar een van ’s werelds mooiste road-trip eindbestemmingen. De Africa Twin komt thuis.

Naar de Noordkaap
Tijdens de eerste editie van Honda’s Adventure Roads legden veertig fans en journalisten in Scandinavië in acht dagen 3.500 kilometer af. Hoe dat er uitzag zie je op deze video. Het ging over fantastische en bochtige wegen langs de Noorse kustlijn, met adembenemende uitzichten van Oslo naar het meest Noordelijke punt van Europa; de Noordkaap.

Joan Barreda als gids
De Honda Adventure Roads 2019 editie is een compleet pakket voor veertig deelnemers. Voor alle accommodaties, begeleiding en het eventuele onderhoud aan de motor wordt gezorgd. De deelnemers kunnen veilig en vertrouwd meerijden en hoeven zich geen zorgen te maken. Ze kunnen zelfs gebruik maken van de ervaring en tips van de bekende HRC Rally coureurs, zoals Joan Barreda, die ter begeleiding meerijden.

Registreren doe je hier
Voor meer informatie, de exacte route, de deelname voorwaarden of om je alvast als geïnteresseerde te registreren, bezoek je het beste de compleet nieuwe website www.hondaadventureroads.com

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen