Speciale oplader van TomTom

Navigatiespecialist TomTom heeft een bijzondere oplader in de aanbieding. Twee zelfs. Een waarmee je drie apparaten (inclusief je telefoon of tablet) kunt opladen. Met de andere kun je waar ook ter wereld je navigatieapparaat opladen.
Kies een oplossing voor thuis of onderweg en bestel voor 31 oktober, want tot die dag betaal je geen verzendkosten. Meer info: www.tomtom.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.