Ook Classic GP Parade Fleringen uitgesteld tot 2021

Er was een tijd dat het niet doorgaan van een evenement aangekondigd werd met ‘breaking’ maar helaas is dat nu even niet het geval. Ditmaal moeten we jammer genoeg aankondigen dat de Classic GP Parade in Fleringen niet doorgaat. Het evenement stond gepland voor 22 en 23 augustus.

Omdat er ‘teveel onzekerheden’ komen kijken als het evenement naar september verplaatst wordt, heeft de organisatie besloten de Classic GP Parade in Fleringen te verplaatsen naar 2021. De exacte datum wordt begin volgend jaar bekend gemaakt.

Het is sowieso een matige dag voor liefhebbers van klassieke motoren, want ook de motorbeurs van Moto Retro Genk gaat op 17 mei niet door. Een nieuwe datum volgt later. ‘Hopelijk kunnen we elkaar snel ontmoeten in goede gezondheid en zo samen van onze hobby genieten’, klinkt het van de organisatie en daar sluiten wij ons volledig bij aan.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Misschien vind je dit ook interessant?