13 C
Nederland
maandag 26 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Ook veel tweewielers in Brussel

De negentigste editie van de European Motor Show Brussels opent haar deuren voor het publiek van 12 tot en met 22 januari. Hoewel auto’s traditioneel het grootste deel van de tentoonstellingsruimte in beslag nemen, krijgen ook de gemotoriseerde tweewielers naar goede gewoonte een uitgelezen plaats in Paleizen één en drie. Behalve de nieuwste machines kunnen bezoekers ook een uitgebreide collectie aan accessoires en kleding ontdekken.

Maar het is natuurlijk geen geheim dat heel veel motorrijders niet alleen geïnteresseerd zijn in de motor zelf. Ook over reizen met de motor, evenementen, navigatiesystemen, circuits, opleidingen en andere producten willen velen alles weten. Met die vaststelling in het achterhoofd zal FEBIAC in de ruimte voor de tweewielers een eiland voorzien met het thema ‘All about Motorcycling’ waar alle ondernemingen zich kunnen voorstellen.

De negentigste editie van de European Motor Show Brussels zal zich ook onderscheiden door de terugkeer van de ‘Biker Parade’. Alle motorrijders worden op zaterdag 14 januari 2012 om 18.00 uur uitgenodigd in het Jubelpark (Brussel). Van daaruit rijden de deelnemers in groep richting Heizel, waar ze gratis toegang krijgen tot de motorpaleizen die uitzonderlijk open blijven tot 22.00 uur. De autopaleizen zijn op dat ogenblik gesloten. Het wordt dus een echte Nacht van de Motor, een vervolg op de Dag van de Motor die in mei van dit jaar werd georganiseerd op het circuit van Zolder.

Meer informatie is te vinden op www.autosalon.be.
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen