Ook veel tweewielers in Brussel

De negentigste editie van de European Motor Show Brussels opent haar deuren voor het publiek van 12 tot en met 22 januari. Hoewel auto’s traditioneel het grootste deel van de tentoonstellingsruimte in beslag nemen, krijgen ook de gemotoriseerde tweewielers naar goede gewoonte een uitgelezen plaats in Paleizen één en drie. Behalve de nieuwste machines kunnen bezoekers ook een uitgebreide collectie aan accessoires en kleding ontdekken.

Maar het is natuurlijk geen geheim dat heel veel motorrijders niet alleen geïnteresseerd zijn in de motor zelf. Ook over reizen met de motor, evenementen, navigatiesystemen, circuits, opleidingen en andere producten willen velen alles weten. Met die vaststelling in het achterhoofd zal FEBIAC in de ruimte voor de tweewielers een eiland voorzien met het thema ‘All about Motorcycling’ waar alle ondernemingen zich kunnen voorstellen.

De negentigste editie van de European Motor Show Brussels zal zich ook onderscheiden door de terugkeer van de ‘Biker Parade’. Alle motorrijders worden op zaterdag 14 januari 2012 om 18.00 uur uitgenodigd in het Jubelpark (Brussel). Van daaruit rijden de deelnemers in groep richting Heizel, waar ze gratis toegang krijgen tot de motorpaleizen die uitzonderlijk open blijven tot 22.00 uur. De autopaleizen zijn op dat ogenblik gesloten. Het wordt dus een echte Nacht van de Motor, een vervolg op de Dag van de Motor die in mei van dit jaar werd georganiseerd op het circuit van Zolder.

Meer informatie is te vinden op www.autosalon.be.
Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.