vrijdag 29 maart 2024

Opsporing verzocht

UPDATE 18-12-2011
Ongelooflijk goed nieuws. Wonder bestaan blijkbaar want via een lange zoektocht en veel publiciteit is de gestolen tractor terecht. Na een anonieme tip zijn enkele bestuursleden donderdagavond afgereisd naar een afgelegen industrieterrein achter Zwolle. Hier bleek inderdaad de tractor te staan. Het bestuur denkt dat het de dieven te heet onder de voeten werd na alle publiciteit. Hoewel ons verdere informatie ontbreekt, zijn wij natuurlijk bijzonder gelukkig dat de John Deere terug is.

BERICHT 15-12-2011
In de nacht van dinsdag op woensdag 23 november zijn BMCC en MC Beilen bestolen van de John Deere tractor. De tractor stond gestald op motorsportaccommodatie De Weidestukken aan de Stukkenweg te Westerbork. De vereniging is vanzelfsprekend zwaar gedupeerd. Veelzeggend is dat de tractor gefinancierd werd door middel van een inzamelingsactie omdat de club zelf het geld niet bij elkaar kreeg.

De gestolen tractor is een John Deere 6200 met chassisnummer L06200V146916 en uitgevoerd in de standaardkleuren. De tractor is op de motorkap aan beide zijden voorzien van een grote sticker met het logo van BMCC en MC Beilen. Verder is het dakluik gedeeltelijk met tape gerepareerd. Mocht je meer weten over deze laffe daad dan graag een telefoontje naar de politie of een mailtje via info@motordrenthe.nl.

Omdat de tractor nog steeds niet terecht is, brengen wij deze diefstal nogmaals onder de aandacht. BMCC en MC Beilen hebben besloten een beloning van 5000 euro uit te loven voor het terugkrijgen van de tractor.

Met dank aan Ben Looijen voor de foto.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen