Opel komt wel erg dichtbij…

Het moet niet gekker worden… Voor het eerst plaatsen wij een bericht over Opel op MOTOR.nl. Niet vreemd als je naar bovenstaande afbeelding kijkt. De One Euro Car toont aan hoe Opel vindt dat elektrische mobiliteit er in de toekomst uit moet komen te zien. De ‘Euroknaller’ heeft inderdaad veel weg van de Carver One en doet ons ook een beetje denken aan een Spyder.

De cijfers voor deze auto met snelwegallures zijn: 100 kilometer voor één euro, een derde van het gewicht van een moderne compacte auto en een topsnelheid van 120 km/u. Deze concept-car creëert een nieuwe klasse van elektrische lightgewicht voertuigen. Speciaal voor jongeren vanaf zestien jaar zouden er zelfs versies met een begrensde topsnelheid van 45 km/u komen.

De toekomst? Nog een paar jaar en we weten het…

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.






Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.