maandag 5 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Opel komt wel erg dichtbij…

Het moet niet gekker worden… Voor het eerst plaatsen wij een bericht over Opel op MOTOR.nl. Niet vreemd als je naar bovenstaande afbeelding kijkt. De One Euro Car toont aan hoe Opel vindt dat elektrische mobiliteit er in de toekomst uit moet komen te zien. De ‘Euroknaller’ heeft inderdaad veel weg van de Carver One en doet ons ook een beetje denken aan een Spyder.

De cijfers voor deze auto met snelwegallures zijn: 100 kilometer voor één euro, een derde van het gewicht van een moderne compacte auto en een topsnelheid van 120 km/u. Deze concept-car creëert een nieuwe klasse van elektrische lightgewicht voertuigen. Speciaal voor jongeren vanaf zestien jaar zouden er zelfs versies met een begrensde topsnelheid van 45 km/u komen.

De toekomst? Nog een paar jaar en we weten het…

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen