vrijdag 7 oktober 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Opgepast: ijzel en sneeuw!

Het is genieten hé, de afgelopen tijd op twee wielen? We komen vooralsnog genadig door de winter, en zeker met de zachte winter van vorig jaar nog in ons achterhoofd zouden we bijna vergeten dat we op moeten passen voor gladheid. Maar als je jezelf morgen per motorfiets naar het familiekerstdiner wil verplaatsen, doe je er toch echt goed aan om deze weerwaarschuwing van het KNMI te lezen: De minimumtemperatuur ligt rond het vriespunt, vlak aan zee enkele graden hoger. Plaatselijk kan er gladheid door bevriezing ontstaan.

Duidelijk, een beetje oppassen dus morgen. In het weekend wordt het echter nog veel erger, zo meldt het KNMI in een extra waarschuwing: Later in de nacht van vrijdag op zaterdag van het zuidwesten uit kans op gladheid door natte, later mogelijk ook droge sneeuw. Plaatselijk kan zich een dek van enkele centimeters vormen. Bovendien waait het daarbij hard.

Foto boven: Lucas Verbeke, MOTO73

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen