Oproep: ga jij met jouw motor binnenkort naar het buitenland?

Oproep: ga jij binnenkort met jouw motor op vakantie naar het buitenland? Of ben jij op dit moment al met je motor in het buitenland?

De maatregelen versoepelen, de grenzen gaan weer open, dus ook het toerisme komt langzaamaan weer op gang. Toch roept een reisje naar het buitenland nog genoeg vragen op. Daarom komen wij graag in contact met motorrijders die binnenkort met hun motor de grens over trekken, bijv. om een dagje door de Eiffel te rijden of een mooie motorreis naar Italie gaan maken. Ben jij dit moment al met jouw motor in het buitenland? Ook dan komen we graag met jou in contact.

Laat even je gegevens achter via onderstaand formulier en we nemen als je in aanmerking komt contact met je op

Geen velden gevonden.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?