maandag 3 oktober 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Opsporing verzocht!

Een 49-jarige motorrijder is donderdagavond in Deurne rond 22.50 uur ter hoogte van de kruising Langstraat – Nachtegaallaan in botsing gekomen met een donkergroene Opel Astra hatchback. De bestuurder van deze auto zou een auto die achter de motor reed op de Langstraat hebben ingehaald en vervolgens in botsing zijn gekomen met de 49-jarige man uit Deurne

De automobilist heeft zijn identiteit niet bekend gemaakt na de botsing. Dit is politietaal voor het feit dat hij is doorgereden. De motorrijder is met onder meer beenletsel overgebracht naar het ziekenhuis. De politie wil graag in contact komen met de bestuurder van de auto en/of met mensen die mogelijk weten wie deze persoon is. De politie van Deurne is bereikbaar op 0900-8844. Anoniem melding doen kan ook. Bel dan 0800-7000.

Foto: ANP

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen