Opsporing verzocht!

Een 49-jarige motorrijder is donderdagavond in Deurne rond 22.50 uur ter hoogte van de kruising Langstraat – Nachtegaallaan in botsing gekomen met een donkergroene Opel Astra hatchback. De bestuurder van deze auto zou een auto die achter de motor reed op de Langstraat hebben ingehaald en vervolgens in botsing zijn gekomen met de 49-jarige man uit Deurne

De automobilist heeft zijn identiteit niet bekend gemaakt na de botsing. Dit is politietaal voor het feit dat hij is doorgereden. De motorrijder is met onder meer beenletsel overgebracht naar het ziekenhuis. De politie wil graag in contact komen met de bestuurder van de auto en/of met mensen die mogelijk weten wie deze persoon is. De politie van Deurne is bereikbaar op 0900-8844. Anoniem melding doen kan ook. Bel dan 0800-7000.

Foto: ANP

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.