Film > Verhoeven bij DWDD

Wat je mening ook is over De Wereld Draait Door en over Matthijs van Nieuwkerk, feit is dat veel mensen kijken naar dit VARA-programma. Een ander feit is dat de motorsport bekender moet worden onder het brede publiek. Zeker vanwege de crisis zijn er steeds minder bedrijven die willen, of zelfs kunnen, sponsoren.

Ooit hadden we Rintje Ritsma die vertelde over het Dutch Superbike. Nu is het Frans Verhoeven die aan het woord komt over zijn problemen in Le Dakar. Is die waardeloze monteur toch nog ergens goed voor geweest…

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.