13 C
Nederland
zaterdag 13 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Film > Verhoeven bij DWDD

Wat je mening ook is over De Wereld Draait Door en over Matthijs van Nieuwkerk, feit is dat veel mensen kijken naar dit VARA-programma. Een ander feit is dat de motorsport bekender moet worden onder het brede publiek. Zeker vanwege de crisis zijn er steeds minder bedrijven die willen, of zelfs kunnen, sponsoren.

Ooit hadden we Rintje Ritsma die vertelde over het Dutch Superbike. Nu is het Frans Verhoeven die aan het woord komt over zijn problemen in Le Dakar. Is die waardeloze monteur toch nog ergens goed voor geweest…

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen