Pak aan, die gratis TT Tribunegids!

Ben jij iemand die alle coureurs uit alle klassen in één oogopslag herkent? Nou, dan ben je heel bijzonder! Voor de rest heeft MOTO73 een TT Tribunegids gemaakt, die nu hier gratis te downloaden is. Als jij dus niet het papier uit MOTO73 nr. 13 van 2015 (boordevol TT-info, inclusief voorbeschouwing) wilt scheuren, kun je ‘m dus gewoon downloaden. Dan heb je ‘m tijdens de TT bij de hand, op je tablet of mobiele telefoon. Natuurlijk kun je ‘m ook uitprinten, om er zelf weer een boekje van te maken.

En wat vind je daarin zoal? Naast duidelijke foto’s van alle coureurs, hun rijnummers en nog wat extra data, vind je ook een mooi interview met Wilco Zeelenberg. Hoe kijkt hij terug op zijn carriere en die ene GP-zege? Afijn, veel plezier tijdens de TT!

 

[justified_image_grid ids=20315,20316,20317,20318,20319,20320,20321,20322]

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.