dinsdag 6 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Panigale-cursus

Wil jij het antwoord op deze vraag ook weten? Kom dan op vrijdag 8 maart naar de technische infoavond bij Affetto Ducati. Tijdens deze avond gaan ze uitgebreid in op alle technische hoogstandjes van de 1199 Panigale. En ja, dat zijn er nog al wat. Je krijgt zelfs de kans om te bekijken hoe de motor eruit  ziet onder het kuipwerk.

Om deze avond extra kracht bij te zetten, wordt ook ingegaan op de nieuwste ECU-tuningssoftware. De procedure van Rexxer ECU Tuning wordt uitgelegd en de mogelijkheden komen uitgebreid aan bod.  Uiteraard is er ook de mogelijkheid om vragen te stellen aan medewerkers van het Affetto Ducati Team.

Wil je graag aanwezig zijn tijdens deze infoavond, meld je dan aan door een e-mail te sturen naar: info@affettoducati.com. Vergeet pen en papier niet en schrijf vooral mee!

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen