Panigale-cursus

Wil jij het antwoord op deze vraag ook weten? Kom dan op vrijdag 8 maart naar de technische infoavond bij Affetto Ducati. Tijdens deze avond gaan ze uitgebreid in op alle technische hoogstandjes van de 1199 Panigale. En ja, dat zijn er nog al wat. Je krijgt zelfs de kans om te bekijken hoe de motor eruit  ziet onder het kuipwerk.

Om deze avond extra kracht bij te zetten, wordt ook ingegaan op de nieuwste ECU-tuningssoftware. De procedure van Rexxer ECU Tuning wordt uitgelegd en de mogelijkheden komen uitgebreid aan bod.  Uiteraard is er ook de mogelijkheid om vragen te stellen aan medewerkers van het Affetto Ducati Team.

Wil je graag aanwezig zijn tijdens deze infoavond, meld je dan aan door een e-mail te sturen naar: info@affettoducati.com. Vergeet pen en papier niet en schrijf vooral mee!

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?