13 C
Nederland
zaterdag 20 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Panigale Streetfighter/Hypermotard op komst

Na het nieuws over de mogelijke komst van de Ducati 799 Panigale was het wachten op meer geruchten vanuit Bologna. En die zijn er inmiddels. Zo weten goed ingevoerde bronnen ons te melden dat Ducati druk bezig is met een Panigale 1199 Streetfighter en/of Hypermotard. Verwonderlijk is het natuurlijk niet dat Ducati het nu al grote succes van de Panigale wil uitbouwen. Maarrrr….

Wij hebben onze twijfels over de rijdbaarheid en de gebruiksvriendelijkheid van dit aanstaande kanon op wielen. De huidige dikke Hypermotard en Streefighter werden door velen namelijk gezien als net iets te veel van het goede. Eigenlijk kon alleen Ruben Xaus er goed mee uit de voeten (zie foto) en dat zegt voldoende.

Ducati kennende zullen ze zeker iets gedaan hebben met deze kritiek maar het zal hoe dan ook een beest van een motor worden. Meer nieuws volgt.

Foto: Ducati

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen