Panigale Streetfighter/Hypermotard op komst

Na het nieuws over de mogelijke komst van de Ducati 799 Panigale was het wachten op meer geruchten vanuit Bologna. En die zijn er inmiddels. Zo weten goed ingevoerde bronnen ons te melden dat Ducati druk bezig is met een Panigale 1199 Streetfighter en/of Hypermotard. Verwonderlijk is het natuurlijk niet dat Ducati het nu al grote succes van de Panigale wil uitbouwen. Maarrrr….

Wij hebben onze twijfels over de rijdbaarheid en de gebruiksvriendelijkheid van dit aanstaande kanon op wielen. De huidige dikke Hypermotard en Streefighter werden door velen namelijk gezien als net iets te veel van het goede. Eigenlijk kon alleen Ruben Xaus er goed mee uit de voeten (zie foto) en dat zegt voldoende.

Ducati kennende zullen ze zeker iets gedaan hebben met deze kritiek maar het zal hoe dan ook een beest van een motor worden. Meer nieuws volgt.

Foto: Ducati

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?