Pas op: politie flitst vanuit mobiele toilet

Vorig jaar berichtte wij al over de flitsende Dixi in de regio Midden-Nederland. Ook dit jaar worden er weer hardrijders vanuit het toilet aangepakt door de politie.

Opnieuw ging de politie geraffineerd aan het werk. Het toilet stond op een aanhanger achter een Volkswagen-busje, met daarop een geel bordje ‘Werkverkeer’. De misleiding werd vervolmaakt door de controleurs oranje hesjes te laten dragen, om zoveel mogelijk op wegwerkers te lijken.

Nederlands beste flitspaal staat in Waddinxveen!

De flitsende Dixi is al gespot in Almere en Maarssen. Binnenkort ook bij jou in de regio?

flitspaal in dixi
De flitsende Dixi

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Visueel ingestelde allround creative die sinds 2014 actief is in de motorbranche. Brengt voor MotorNL offline en online samen.

Misschien vind je dit ook interessant?