Pech? Achter de vangrail!

Een motorrijder die vanmiddag op de A9 pech kreeg, en z’n motor daarna op de vluchtstrook parkeerde, heeft héél veel geluk gehad. Bovenstaande foto spreekt boekdelen: de BMW werd op de vluchtstrook van achteren geschept door een automobilist die kennelijk zat te slapen.

Gelukkig had de motorrijder zichzelf al in veiligheid gebracht en zag hij z’n R1100R voor zijn ogen tot schroot gereden worden. Uiteindelijk was de schade dus niet groter dan twee beschadigde voertuigen en enkele kilometers file!

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.