Politie controleert op dijken

De politie gaat de komende tijd verkeerscontroles houden op de dijken in het rivierengebied. Dit meldt het Brabants Dagblad, regio Bommelerwaard. De controles zijn bedoeld om overlast, althans dat is het woord dat de politie gebruikt, door met name motorrijders tegen te gaan. De politie reageert hiermee op klachten van dijkbewoners over het weggedrag van motorrijders, waarbij de combinatie te hard rijden en te veel lawaai een grote rol speelt. Vooral het lawaai is volgens de politie een bron van ergernis.

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.