vrijdag 2 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Politie neemt motoren in beslag na filmpje op Dumpert

De politie in Rotterdam heeft vier motoren in beslag genomen na onderzoek over een filmpje dat vorige week op Dumpert verscheen. Op het filmpje is te zien hoe verschillende motorrijders met hoge snelheden tussen het verkeer door slingeren en onder meer rechts inhalen. Check hier de beelden.

Win een VIP-arrangement Team Suzuki Ecstar tijdens TT Assen

Stilstaan op snelweg

Zo staan ze onder meer even stil bij het uitrijden van de Beneluxtunnel en halen ze daarna met een enorme snelheid en een ronkende uitlaat meerdere auto’s in. Ze rijden ook over de vluchtstrook en halen rechts in.

De verkeerspolitie liet weten dat ze na het filmpje vier motoren in beslag hebben genomen. Daarnaast zullen meerdere verdachten worden gehoord ‘voor hun gedragingen’. De politie is nog op zoek naar getuigen.

Bron: RTLnieuws, Dumpert

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen