maandag 27 mei 2024

Politie neemt motoren in beslag na filmpje op Dumpert

De politie in Rotterdam heeft vier motoren in beslag genomen na onderzoek over een filmpje dat vorige week op Dumpert verscheen. Op het filmpje is te zien hoe verschillende motorrijders met hoge snelheden tussen het verkeer door slingeren en onder meer rechts inhalen. Check hier de beelden.

Win een VIP-arrangement Team Suzuki Ecstar tijdens TT Assen

Stilstaan op snelweg

Zo staan ze onder meer even stil bij het uitrijden van de Beneluxtunnel en halen ze daarna met een enorme snelheid en een ronkende uitlaat meerdere auto’s in. Ze rijden ook over de vluchtstrook en halen rechts in.

De verkeerspolitie liet weten dat ze na het filmpje vier motoren in beslag hebben genomen. Daarnaast zullen meerdere verdachten worden gehoord ‘voor hun gedragingen’. De politie is nog op zoek naar getuigen.

Bron: RTLnieuws, Dumpert

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen