Presentatie GS Summit Europa bij Van Harten Amersfoort

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Edwin en Paul geven dan twee presentaties over de GS Summit Europa en de GS Summit IJsland. Twee bijzondere motorreizen die u op de eigen BMW motor, type GS kunt rijden. Op deze avond nemen zij u mee naar twee unieke trips uit de Summits motorreizen serie. De avond start met een reis door Europa. Een route over bekende en onbekende alpenpassen, langs wijngaarden in de binnenlanden van Portugal en bochtendraaien op de flanken van de Sierra Nevada. Ruim een uur later rijden we in IJsland. Met zijn actieve vulkanen, gletsjers en woeste rivieren heeft IJsland de avontuurlijk ingestelde GS rijder heel wat te bieden.

Uiteraard zijn de presentaties gratis en vrij toegankelijk. Wel stellen wij het op prijs wanneer u zich vooraf wilt aanmelden zodat wij met uw komst rekening kunnen houden en voldoende stoelen beschikbaar hebben zodat iedereen ook kan zitten tijdens de presentatie.

U bent van harte welkom en de koffie staat klaar.

Lokatie:
BMW dealer Van Harten Amersfoort, Bergstraat 17, 3811NE Amersfoort.

Programma:
Europa 19:00 uur, IJsland 20:15 uur.

 

AANMELDEN KAN HIER

Het Van Harten Amersfoort team.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?