Presentatie van brochure Horizon Motor Reizen

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Op dit moment is Team Horizon Motor Reizen druk bezig met het ontwikkelen van de brochure voor seizoen 2015. Voor seizoen 2015 hebben we opnieuw indrukwekkende bestemmingen toegevoegd aan ons programma maar dat is nog lang niet alles…

Kom ook een kijkje nemen op zaterdag 22 november bij MotoPort Den Bosch van 10:00 uur tot 16:00 uur – Reitscheweg 33 – 5232 BX – ’s-Hertogenbosch

Voor koffie/thee en een echte Bossche bol wordt gezorgd.

Tot ziens op 22 november bij MotoPort Den Bosch.

Foto: Horizon Motor Reizen

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?