Prijs Kawasaki J300 nu bekend

Kawasaki’s nieuwe scooter, de J300, staat per vandaag voor een introductieprijs van basisprijs € 5490 bij de dealers. Let wel; de prijs voor deze op Kymco-basis geschoeide scooter betreft een introductieprijs, dus het heeft er alle schijn van dat we na verloop van tijd enkele honderden euro’s extra zullen betalen. Daarnaast zijn we nog in afwachting van de prijs voor de Special Edition, de groen gekleurde J300 zoals hier op de foto getoond. Deze zal duurder zijn, de prijs van € 5490 geldt dus alleen voor het basismodel in het grijs.

 

Natuurlijk zijn wij direct met onze neus in de prijslijst gedoken, en daaruit kunnen we concluderen dat Kawasaki de J300 te midden van de concurrentie heeft geplaatst. Zo kost de vergelijkbare Kymco Downtown 300I € 500 minder, namelijk € 4949. Maar een Sym Joymax is weer een ander uiterste, die kost namelijk € 5999. Andere concurrenten zijn de Piaggio Beverly 300 (€ 4809), de Yamaha X-Max 250 (€ 5499) en in mindere mate de Vespa GTS 300 (€ 5255). 

 

De J300 is nu te zien bij de Kawasaki-dealers.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?