Prijs van R1(M) bekend!

De superbike-categorie is enkele flinke jongens rijker, waaronder de Yamaha YZF-R1 en zijn nog exclusievere broertje, de YZF-R1M. De Nederlandse importeur heeft nu laten weten wat deze machines moeten gaan kosten. De R1 heeft een prijs van € 20.999,- meegekregen, terwijl de nog specialere YZF-R1M vijf mille meer gaat kosten. De ‘gewone’ R1 is vanaf maart volgend jaar in de showroom te bewonderen, terwijl de verkoop van de R1M via een website verloopt. Er wordt dan contact met je gezocht en wordt ook een leverdatum besproken. De eigenaren van deze exclusievere R1M krijgen overigens ook de kans om mee te doen aan de Yamaha Racing Experience (YRE). Op vier grote circuits in Europa gaat de Japanse fabrikant deze dagen houden, waar R1M-rijders les krijgen van Colin Edwards en andere professionele instructeurs. Deze YRE gaan in de zomer van 2015 gehouden worden.

Wil je liever eerst even de eerste testverslagen afwachten? Eind februari gaat redacteur Eddie de Vries voor ons op pad om de R1(M) aan de tand te voelen. Houd dat dus in de gaten!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?