Prijslijst Yamaha bekend

De splinternieuwe Yamaha FJR1300A en AS gaan meer kosten dan het vorige model. Dit komt natuurlijk deels door de BTW-verhoging naar 21%.

De A met traction control, D-mode en cruise-control wordt 500 euro duurder en kost dus 20.499 euro. De AS is de jouwe voor 22.499 euro. Daar krijg je wel flink wat extra’s voor, zoals de elektronisch instelbare vering en upsidedown voorvork plus het YCC-S schakelsysteem met automatische koppeling.

Ook voor de Ténéré modellen moet je 500 euro bijleggen. De Tmax 500 is 200 euro gestegen in prijs en de vernieuwde FZ8 ABS kost 300 euro extra.
Nieuw op de prijslijst zijn o.a. de Xenter 125 motorscooter voor 3599 euro, de naked YBR125 (2999 euro) en de XJ6 special edition. Voor dit exemplaar met ABS en diverse carbon-look onderdelen betaal je 8699 euro in 2013.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?