Van der Mark Europees kampioen

Michael van der Mark heeft afgelopen weekend de laatste wedstrijd voor het Superstock 600 Europees Kampioenschap op Magny-Cours (Frankrijk) gewonnen. De EAB Ten Kate Junior Team-coureur kwam tijdens de race in een hevig duel met zijn enige overgebleven concurrent Riccardo Russo (Yamaha). In het slotakkoord wist de Rotterdammer een klein gaatje te slaan, waardoor de Italiaan geen kans meer kreeg.

Michael van der Mark (STK600 race – 1e + 1.226 seconde): “Wat een race, ongelooflijk! Het was een erg moeilijke en erg zware wedstrijd, maar ik besloot rustig te blijven ook al was dat erg lastig. De laatste ronde duurde lang, want ik wist niet waar Russo precies zat. Ik wil iedereen bedanken die mij de afgelopen twee jaar zo fantastisch gesteund heeft. Mijn team, mijn familie, mijn sponsors, mijn vrienden. Echt iedereen. Zonder jullie was het niet mogelijk geweest. Nu is het tijd om te feesten, want het voelt zo geweldig!”

Foto: Pers Racing
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.