woensdag 28 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Prijsverhoging Kawasaki 2022 modellen

De afgelopen periode heeft Kawasaki geprobeerd om de prijzen voor dit jaar ongewijzigd te laten in de hoop dat de kostenstijgingen van tijdelijke aard zouden zijn, maar deze nemen (geheel buiten hun macht) alleen maar toe en om die reden heeft ook Kawasaki besloten om de prijzen voor alle 2022 modellen te verhogen.

Kawasaki marktleider maand april

Prijsstijgingen zijn een wereldwijd probleem dat merkbaar is in meerdere branches. In het geval van Kawasaki is deze prijsstijging veroorzaakt door een opeenstapeling van factoren:

  • Extreme prijsstijgingen op de grondstoffenmarkt
  • Blijvend hoge logistieke kosten zoals de zeecontainer-prijs
  • Hoge energieprijzen
  • Verstoring van de productieprocessen en logistieke ketens door de Corona pandemie

De prijsstijging zal ingaan per 4 mei 2022 en betreft alle productgroepen. Aan klanten die hun motor voor de prijsverhoging besteld hebben (getekende klantorder) zal de prijsverhoging niet doorberekend worden.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen