13 C
Nederland
maandag 26 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Jeffrey Herlings mist rest seizoen vanwege operatie

Regerend wereldkampioen Jeffrey Herlings miste al de eerste zes wedstrijden van deze jaargang door een gebroken linkerhiel. Nu heeft de 27-jarige Nederlander samen met zijn team Red Bull KTM gekozen voor een operatie voor een beter herstel, maakte zijn ploeg bekend. Hierdoor mist hij de rest van het seizoen.

Dutch Masters of Motocross: favorieten maken rol waar

Tijdens de operatie zal ook gelijk een ingreep worden gedaan aan zijn rechtervoet, waar Herlings al eerder problemen mee had. ,,Herstel en revalidatie van beide ingrepen betekent dat ‘The Bullet’ fit de winter in kan gaan, klaar om te testen en te trainen met het oog op een mogelijke derde MXGP-titel in 2023″, aldus Red Bull KTM.

De MXGP-coureur veroverde in november voor de tweede keer de wereldtitel in de MXGP. De eerste keer was in 2018. Andere jaren zag Jeffrey Herlings zijn titelkansen vervliegen als gevolg van blessures.

Fotografie: Red Bull KTM

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen