zaterdag 15 juni 2024

Primavera tocht 2022, een geheel verzorgde toertocht door de Veluwe

Wat is er leuker dan een prachtige toertocht dwars door de Veluwe maken? Een prachtige toertocht dwars door de Veluwe maken terwijl je tussendoor kunt genieten van heerlijke horeca!

Op 14 mei organiseert Motor.NL de Primavera tocht. Een toertocht van ~250km dwars door de Veluwe. Een prachtige route, maar tijdens zo’n lange tocht wil de inwendige mens uiteraard ook wat. Daarom wordt de gehele dag verzorgd. Bij de start krijg je koffie met wat lekkers, om goed te kunnen starten. Rond het middaguur ontvang je in een restaurant op de route een heerlijk uitgebreide lunch. Uiteraard sluiten we de dag af met een volledig verzorgd diner, waar je kunt napraten over de dag.

Hier wil je toch ook bij zijn? Kijk voor meer informatie op motor.nl/primavera of bestel direct je tickets via Ticketpoint!

Datum: Zaterdag 14 mei 2022

Start: Nunspeet

Einde: Voorthuizen

Afstand: zo’n 250 km

Route: wordt uiterlijk 9 mei 2022 in diverse navigatiebestanden toegestuurd

Prijs clubleden en abonnees: Motor.NL Riders Club, Motormaatje, MOTO73, Promotor, Motor.NL Digitaal € 55,- (+ maximaal 2 introducees)

Prijs niet-leden: € 65,-

Prijs T-shirt (optioneel): €9,50

Inclusief: ontvangst met koffie en wat lekkers, uitgebreide lunch, volledig verzorgd diner en natuurlijk een geweldige route

Primavera tocht t-shirtkopie
Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen