Primeur: Brammo op de MOTORbeurs!

Electric Motorcycles zorgt met de elektrische Brammo Empulse –en de nog sportievere Empulse R– voor een belangrijke nationale primeur op de Motorbeurs Utrecht (hal 12).

Een topsnelheid van 177 km/u en een 3 kW onboard lader maken de Empulse zowel wat rijprestaties als opladen betreft tot ’s werelds snelste in serie geproduceerde elektrische motorfiets. Bovendien onderscheidt de Empulse zich door een actieradius van boven de 200 km en is hij binnen 2 uur van 20% naar 80% van zijn capaciteit op te laden. Dat zijn waarden die we eerlijk gezegd nog niet eerder zijn tegengekomen bij elektrische motorfietsen.

Ondertussen zijn ook de vanafprijzen bekend:
Brammo Enertia Plus € 10.890,-
Brammo Empulse € 15.367,-
Brammo Empulse R € 17.787,-

Meer informatie: www.electricmotorcycles.nl

[justified_image_grid ids=19391,19392,19393,19394]

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?