Primeur op Noordelijke Motorbeurs!

De Noordelijke Motorbeurs in Groningen mag zich verheugen op een heuse primeur dit jaar. Electric Motorcycles Nederland heeft het namelijk voor elkaar gekregen om het Amerikaanse merk Brammo naar ons land te krijgen en daarmee zijn we twee serieuze elektrische modellen rijker. De Empulse maakt z’n opwachting in Groningen, andere modellen volgen later.

Marchel Bulthuis, directeur van Electric Motorcycles Nederland is met recht trots. “Brammo is in Amerika één van de grootste leveranciers van elektrische motorfietsen. Dit jaar maakt het merk de overstap naar Europa.” Bulthuis heeft de hoop om in de toekomst nog meer elektrische motorfietsen naar Nederland te halen. Voorlopig ligt de focus echter op Brammo.

Het dealernetwerk wordt binnenkort bekend gemaakt.

Meer informatie over de Noordelijke Motorbeurs is te vinden op www.denoordelijkemotorbeurs.nl. Uiteraard is de Empulse ook te zien op de MOTORbeurs Utrecht. Komt dat zien. 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.