zondag 2 oktober 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Probeer de motor

Heb je geen motorrijbewijs, maar ben je wel nieuwsgierig hoe het voelt om met een motor te rijden? Dan is Try the Bike wellicht iets voor je. Onder begeleiding van een professionele rijinstructeur maak je de eerste meters op een motorfiets tijdens de MOTORbeurs 2013 (21 tot en met 24 februari 2013). Ook krijg je een heldere uitleg over hoe een motor werkt.

Uiteraard wordt er gezorgd voor beschermende motorkleding en een helm. Aanmelden voor je eerste ritje op de motor kan tijdens beurs bij de stand van BOVAG op het buitenterrein. De animo voor proefrijden is altijd groot, dus zorg wel dat je er op tijd bij bent.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen