Probeer de motor

Heb je geen motorrijbewijs, maar ben je wel nieuwsgierig hoe het voelt om met een motor te rijden? Dan is Try the Bike wellicht iets voor je. Onder begeleiding van een professionele rijinstructeur maak je de eerste meters op een motorfiets tijdens de MOTORbeurs 2013 (21 tot en met 24 februari 2013). Ook krijg je een heldere uitleg over hoe een motor werkt.

Uiteraard wordt er gezorgd voor beschermende motorkleding en een helm. Aanmelden voor je eerste ritje op de motor kan tijdens beurs bij de stand van BOVAG op het buitenterrein. De animo voor proefrijden is altijd groot, dus zorg wel dat je er op tijd bij bent.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.