Promotie: Zero SR/S + GT-pack

Met een bereik tot 260 km en een laadtijd van minder dan één uur bewijst de Zero SR/S sinds zijn lancering in 2020 een populaire keuze te zijn voor motorrijders die de overstap willen maken naar elektrisch.

Kilometer na kilometer met een glimlach onderweg. De kracht van een elektrische sport-touringmotorfiets ligt in zijn veelzijdigheid: comfort, voldoende ruimte om je spullen weg te bergen en als bonus een flinke dosis moeiteloos rijplezier tijdens de lange ritten. En dat zonder schakelen, trillingen of dampen.

Zero Motorcycles: Elektrisch motorrijden. Hoe zit dat nou?

Zero Motorcycles zet deze filosofie kracht bij dankzij een nieuwe promotie: het SR/S GT Pack. Het initiatief is exclusief voor de Europese markt. De promotie richt zich op langeafstandsrijders met de ambitie om verder te gaan, met én voor hun Zero Motorcycle.

Het SR/S GT Pack heeft een waarde van € 1.150,- (advies verkoopsprijs) en bestaat uit een middenbok of center stand om stabieler te parkeren. Bovendien voegt het pakket meer opslagruimte toe dankzij de top- en zijkoffers van SHAD. Zo biedt het GT Pack verhoogd reiscomfort voor langere reizen.

Alle NIEUWE 2020 en 2021 Zero SR/S-modellen (standaard en premium-uitvoering) die in de showrooms van de dealers staan of nog in stock zijn bij Zero Motorcycles komen in aanmerking voor de promotie. De aanbieding loopt vanaf vandaag tot en met 31 december 2021.

Het pakket omvat volgende items:

  • Top Rack met SH39 topkoffer
  • Side Rack met SH36 zijkoffer
  • Middenbok

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?