dinsdag 28 maart 2023

Promotie: Zero SR/S + GT-pack

Met een bereik tot 260 km en een laadtijd van minder dan één uur bewijst de Zero SR/S sinds zijn lancering in 2020 een populaire keuze te zijn voor motorrijders die de overstap willen maken naar elektrisch.

Kilometer na kilometer met een glimlach onderweg. De kracht van een elektrische sport-touringmotorfiets ligt in zijn veelzijdigheid: comfort, voldoende ruimte om je spullen weg te bergen en als bonus een flinke dosis moeiteloos rijplezier tijdens de lange ritten. En dat zonder schakelen, trillingen of dampen.

Zero Motorcycles: Elektrisch motorrijden. Hoe zit dat nou?

Zero Motorcycles zet deze filosofie kracht bij dankzij een nieuwe promotie: het SR/S GT Pack. Het initiatief is exclusief voor de Europese markt. De promotie richt zich op langeafstandsrijders met de ambitie om verder te gaan, met én voor hun Zero Motorcycle.

Het SR/S GT Pack heeft een waarde van € 1.150,- (advies verkoopsprijs) en bestaat uit een middenbok of center stand om stabieler te parkeren. Bovendien voegt het pakket meer opslagruimte toe dankzij de top- en zijkoffers van SHAD. Zo biedt het GT Pack verhoogd reiscomfort voor langere reizen.

Alle NIEUWE 2020 en 2021 Zero SR/S-modellen (standaard en premium-uitvoering) die in de showrooms van de dealers staan of nog in stock zijn bij Zero Motorcycles komen in aanmerking voor de promotie. De aanbieding loopt vanaf vandaag tot en met 31 december 2021.

Het pakket omvat volgende items:

  • Top Rack met SH39 topkoffer
  • Side Rack met SH36 zijkoffer
  • Middenbok
Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image