zondag 19 mei 2024

Prototype Triumph Tiger 400 Tramontana onthuld in nieuwe teaser

De nieuwe Triumph Tiger 400 Tramontana, onlangs onthuld in een teaser, belooft een opwindende toevoeging te zijn aan het Triumph Scrambler-assortiment. Het prototype belooft een combinatie van klassieke styling met moderne technologie, en zo een unieke en opwindende rijervaring te bieden.

Hoewel specifieke details over de Tiger 400 Tramontana nog schaars zijn gezien de teaser, wordt verwacht dat de motor veel van de kenmerkende elementen van Triumph’s Scrambler-assortiment zal bevatten. Dit omvat een robuust en veelzijdig chassis, met kenmerken zoals spaakwielen, genopte banden – tegen die tijd zul je ook wel voor allroad-banden kunnen kiezen – en een rechtop zitpositie.

Isle of Man TT homage: 2024 Triumph Trident 660 Tribute Special Edition

De keuze voor de naam Tramontana heeft een link met de sterke noordelijke winden die kenmerkend zijn voor sommige bergachtige regio’s in Europa. Dit zou kunnen wijzen op een motor die ontworpen is om uitdagende omstandigheden en opwindende avonturen aan te kunnen.

Daarnaast zal de Triumph Tiger 400 Tramontana waarschijnlijk moderne technologie bevatten om een veilige, comfortabele en boeiende rijervaring te garanderen. Denk aan uitschakelbare ABS, tractiecontrole, LED-verlichting en geavanceerde elektronica omvatten om motorprestaties en gasrespons te optimaliseren.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen