Puma Testastretta 3 Mid

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Met de komst van de vernieuwde Puma Testastretta 3 Mid is deze populaire halfhoge motorschoen op praktisch alle punten aangepast en verbeterd. 

Deze Puma telg heeft een compleet nieuw ontworpen olie en benzinebestendige zool met antislip profiel gekregen. De focus hierbij ligt op grip en slijtvastheid. 

Door de torsiestijfheid vormt de zool tevens een stabiel chassis voor deze nieuwe generatie Puma Testastretta. 

Een vergroot flexdeel op de hiel in combinatie met diverse stretchdelen op de wreef en een aantrek-lus aan de achterzijde maken de instap uiterst comfortabel. 

Op de meest kwetsbare plekken is gezorgd voor een stevige padding voor extra demping tijdens een impact. 

Het draagcomfort is sterk verhoogd door de compleet vernieuwde constructie van de binnen schoen. De sluiting bestaat uit een combinatie van een autolock rits op de wreef met een klittenband enkelsluiting. 

Zoals je gewend bent van Puma, zijn deze schoenen ook prima naast de motor te gebruiken vanwege de prettige pasvorm en loopeigenschappen.

De Puma Testastretta 3 Mid is leverbaar in 3 kleurvariaties, waarvan de wit/blauwe uitvoering, dankzij de perforaties in het leer uitstekend geschikt is voor de aanstaande zomer. 

De prijs van de nieuwe Puma Testastretta 3 Mid bedraagt € 159,95.

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?