donderdag 6 oktober 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Reserveer alvast je MBU-parkeerkaart

Natuurlijk kom je op de motor naar de MOTORbeurs Utrecht (21-24 februari) en parkeer je gratis op de speciaal daarvoor ingerichte motorparkeerplaats P3, pal naast de hoofdingang. De ervaring leert echter dat lang niet iedereen een doorrijder op twee wielen is. De Jaarbeurs Utrecht heeft gelukkig ook redelijk veel parkeergelegenheid voor auto´s, á drie euro per uur met een maximum van twaalf euro per dag.

Niet het einde van de wereld maar toch… Besparen is altijd leuk! Wat dat betreft hebben we goed nieuws te melden want het is vanaf nu ook mogelijk online je parkeerplaats te reserveren. Je betaalt dan niet 12 maar 11 euro per dag. Ook niet het einde maar… Reserveer hier alvast je parkeerplaats en voorkom eindeloos zoeken naar dat ene vrije plekje. Zeker op zondagmiddag zo rond 12.30 uur!

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen