Reserveer alvast je MBU-parkeerkaart

Natuurlijk kom je op de motor naar de MOTORbeurs Utrecht (21-24 februari) en parkeer je gratis op de speciaal daarvoor ingerichte motorparkeerplaats P3, pal naast de hoofdingang. De ervaring leert echter dat lang niet iedereen een doorrijder op twee wielen is. De Jaarbeurs Utrecht heeft gelukkig ook redelijk veel parkeergelegenheid voor auto´s, á drie euro per uur met een maximum van twaalf euro per dag.

Niet het einde van de wereld maar toch… Besparen is altijd leuk! Wat dat betreft hebben we goed nieuws te melden want het is vanaf nu ook mogelijk online je parkeerplaats te reserveren. Je betaalt dan niet 12 maar 11 euro per dag. Ook niet het einde maar… Reserveer hier alvast je parkeerplaats en voorkom eindeloos zoeken naar dat ene vrije plekje. Zeker op zondagmiddag zo rond 12.30 uur!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.